Ontspanningsmassage

Een heerlijke ontspanningsmassage is een massage gebaseerd op de klassieke massage, waarbij op een rustige respectvolle manier diverse massagetechnieken worden toegepast. De massage zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De spanning in de spieren wordt licht losgemaakt, pezen en gewrichten worden soepeler. Daarnaast verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, wordt door de behandeling de afvoer van het lymfevocht gestimuleerd waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Deze massage zorgt voor een grote fysieke en mentale ontspanning waardoor gevolgen van stress (zoals stijve spieren in nek/rug, slaapproblemen of spanningshoofdpijn) worden verminderd.

Wat kunt u verwachten bij deze massage?

De kamer is aangenaam verwarmd als u binnenkomt en u hoort een rustgevend muziekje. Samen met u worden eventuele klachten, medische geschiedenis en uw wensen besproken. Zo zorg ik ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd.

Mogelijkheden

Een behandeling van een uur of anderhalf uur omvat het gehele lichaam, waarbij ik de genoemde massagetechnieken zal toepassen op uw rug, nek, hoofd, armen, handen, benen en voeten.

Het is ook mogelijk, afhankelijk van uw wensen, om voor een deelgebied-massage te kiezen van bijvoorbeeld:

  • Nek, schouders en rug
  • Benen (voor- en achterzijde) en voeten
  • Hoofd, armen en handen.