massage bij chronische ziekte

Rinomassage.be

Massage Bij Chronische ziekte

 

Wanneer je geconfronteerd wordt met kanker of een andere chronische ziekte, tast dit je zelfbeeld aan.

Het laat zijn sporen na zowel lichamelijk als psychisch. Daarom wou ik een aangepast pakket aanbieden waarin ontspanning en een beter gevoel van welzijn samen gaan.

 

Massage heeft een positief effect op het lichamelijk en geestelijk welzijn.

Dit kan helpen om pijnklachten, spanningen, slapeloosheid enz... te verminderen.

De massage kan tijdens elke fase van de ziekte, van beginstadium tot palliatieve zorg, worden uitgevoerd en wordt volledig volgens de noden aangepast zowel in druklevel als in tijd.

 

Dit kan zijn : een aangepaste zachte lichaamsmassage, gezichts/hoofd massage, voet- of handmassage.

 

Hiervoor volgde ik gespecialiseerde cursussen zodat op een verantwoorde manier een moment van ontspanning kan worden aangeboden in alle fasen van het ziekteproces.

 

Vooraf gegaan aan de behandeling wordt tijd genomen voor een kort intakegesprek waarin enkele gegevens worden vastgelegd. Dit om een beter beeld te krijgen van uw lichamelijke gesteldheid. Hierbij kan ook besproken worden wat de behoeften zijn en waar die moeten worden aangepast. In bepaalde situaties is het mogelijk dat wordt gevraagd om eerst te overleggen met de behandelende arts.

 

Veel mensen hebben in die periode enige schroom om naar een wellness-salon te gaan. Daarom opteer ik er voor om de mensen te ontvangen in de geborgenheid van een huiselijke praktijk.

 

Indien het echter niet mogelijk is zich te verplaatsen, kan een afspraak worden gemaakt om eventueel aan huis te komen.

Dit aanbod is eveneens geschikt voor bedlegerige patiënten of mensen met een andere lichamelijke beperking, ( terminaal) zieken, chronische ziekte, ouderen, multiple sclerose, verlamming…

 

 

 

 

 

Rinomassage

Waterstraat 51

8890 Moorslede (Slypskapelle)

Rinomassage is door de Belgische Massage Federatie erkend als masseur

 

 

Volg mij via

Facebook

Google+

Twitter